Browser, SEO si inteligenta artificiala

Inteligența artificială și războiul browserelor; Google vs Microsoft

16 martie 2023 Matei Bitea 0

Este imposibil să nu fi fost atinși de valul creat de Chat GPT! Eu nu-mi pot închipui cum cineva a scăpat neatins. Ei bine, în urmă cu două zile, revista „Search Engine Journal” a anunțat că GPT-ul a ajuns la versiunea 4 și va fi inclus în Bing. Este ceva cu o importanță extraordinară și care, cred eu, va începe să schimbe raportul de forțe din mediul online.

plagiat SEO

Cum devenim plagiatori. Google și previziunile lui Bill Gates

15 februarie 2023 Matei Bitea 0

În viața virtuală totul se schimbă. Prin SEO un plagiat devine operă de artă. Un portret de femeie cu acnee devine o giocondă dacă o treci prin filtre. O fotografie luată de pe un site poate deveni a ta dacă-i schimbi metadatele. Prin SEO ce este ascuns devine vizibil și ce se vede nu se află.

strategia SEO

Ce este strategia SEO şi cum o construim

12 ianuarie 2023 Matei Bitea 0

Strategia de promovare înseamnă felul în care vrem să ne vedem (în online) la finalul unui interval de timp. Respectiv imaginea pe care o prezentăm celorlalți. Evident că acest lucru se face prin organizarea conținutului materialelor de prezentare. Adică a site-ului, a paginii de Facebook, Linkedin… Or acest lucru nu se (mai) face prin „împrăștierea” de cuvinte cheie peste tot. Trebuie să ne gândim la conținutul de ansamblu al prezentării noastre. Și, evident, ne vom folosi de SEO, asta ca să fim „înțeleși” de motoarele de căutare…

articole SEO pentru strategia de promovare a site-urilor

Cum scrieți articole SEO pentru strategia de promovare a site-ului

20 decembrie 2022 Matei Bitea 0

Unii le spun articole SEO, mie-mi displace denumirea aceasta. Este ca și cum ai scrie pentru Google, pentru roboți. Adevărul este exact pe dos. Adică dacă scrii pentru ca să te citească oamenii, cu siguranță vei fi citit și de motoarele de căutare. Singura problemă este că trebuie (totuși) să înveți puțină tehnică. Și ca să mergi cu mașina trebuie să știi ce face un ambreiaj… darmite să-ți promovezi site-ul!

Ghid de optimizare SEO

Ghid SEO pentru începători

8 decembrie 2022 Matei Bitea 0

Prin SEO, prin optimizarea site-ului, veți fi în primul rând mai vizibili. Iar asta vă poate aduce bani pentru că aveți șansa de a vinde înaintea altora. Degeaba ai servicii bune dacă alții și le prezintă înaintea ta!