Apa, aerul si fraierul din Romania…

infractor

Cand cumperi o punga cu rosii te uiti la ele, daca-s sparte, daca-s coapte, daca au sau nu viermi (asta nu stiu, chiar se poate sa aiba rosiile viermi sau am zis o prostie!?), citesti eticheta cu pretul sa vezi daca-s din Romania, daca-s din Spania si nu mai stiu…. am vazut femei la Auchan care mai si miros rosiile, asta chiar ca nu mai pricep dar nu e treaba mea.

Daca insa cumperi un camion de rosii, le dai dracu si pleci de acolo cat mai repede, ca doar nu te uiti la toate. Cand ajungi insa acasa si vezi ce-ai luat, te iei cu mainile de cap. Asa e la noi. Nepriceputii se tradeaza atunci cand cumpara mult si ieftin, ma rog, eu acum nu vorbesc despre evrei… La noi, in Romania, nepriceputii sunt o rasa de oameni care trebuie beliti!

Bun, ca sa vedeti unde am vrut sa ajung (nu doar la Google ci si la sarlatanii din Romania), ar trebui sa aflati ca desi s-au schimbat bine de tot regulile de indexare ale site-urilor, noi tot dupa alea vechi lucram. Adica, acum, nu mai e ca in urma cu un an-doi, sa te lacomesti sa te inscrii in cat mai multe site-uri ca sa fii imporrtant, sa apari pe prima pagina, sa fii cel mai tare din parcare! mai tineti minte sloganurile cu „vrei sa te-aducem pe prima pagina? Rezultate garantate suta la suta!” Pe dracu!

Google nu mai tine cont de stradania firmelor de la noi si de aiurea, ca nici macar hotia nu am inventat-o noi, nuuu, noi doar ne-am batut joc de hotie, am dat-o pe jos, la porci! Deci, Google a schimbat regulile, dar nu de ieri dimineata, de destul timp. La noi, in Romania, asta a insemnat falimente! Si totusi! Inca sunt sereleuri care-ti vand asa ceva: te inscriem in trei sute si nu stiu cate directoare, cu operatori manuali, care se asigura de corectitudinea inregistrarii!

Va rog sa deschdeti acest link, este un loc unde va inscrie site-ul sereleurile astea de Pipera: http://www.legaturiseo.eu/ sau acesta http://www.adaugasite.eu/ si mai pot sa va dau…

Acum ati inteles? Site-urile acestea cica sunt locul unde vi se plaseaza firma, de acolo de unde asteptati sa va vina clientii… garantat suta la suta!

Vi se iau banii degeaba! Nu se face nimic pentru dvs, doar ca vi se spune vai domnule, o sa aveti trafic pe site, o sa aveti, o sa fiti…

Afaceri stil Romania!