Ce este un audit SEO?

audit SEO
Un audit SEO se poate face manual, adică te uiți și studiezi site-ul, sau automat cu spiderii. În ultimul caz este fără personalitate...
spider audit seo
eu fac audit seo fara spider, manual si vizual, ma uit in codul site-ului dvs si va spun unde puteti creste si/sau ce-ati gresit…

In general, un audit este asa o chestie de speriat, ca intri-n fibrilatie si nu stii ce sa mai faci de frica, daca vine si te intreaba daca ai facut si cum ai facut si de ce faci cum faci si nu stii daca dai raspunsul corect sau nu?! Hai, ce faci atunci!? Iti ia categoria sau gradatia si nici nu-ti mai da prima! Asa este in uzina si institutiile bugetare, toata lumea se sperie de audit, deci si SEO ar trebui sa fie ceva de speriat, nu-i asa!?

Pai, un audit SEO n-are nimic infiorator in el. Dar tot un fel de verificare se cheama ca este. Daca aveti un site si vreti sa stiti cum lucreaza, sau mai bine zis de ce nu lucreaza, ca doar atunci va ganditi ca trebuie sa-i faceti audit, cand vrei sa stii de ce nu merge treaba, ei bine aveti nevoie de un audit. Un audit este ceva care sa va spuna unde e problema cu site-ul dvs, iar operatiunea asta se numeste audit SEO.

Lasand gluma la o parte, un audit SEO se poate obtine daca va uitati pe net pe Google dupa asa ceva, gasiti audit SEO si la site-urile care ofera free seo tools, de exemplu. I se mai spune si SEO analyser, in fine, cam tot aia este. Deci niste chestii orientative va dau mai jos, apoi va spun eu cam cum sta treaba si cu auditurile astea free, adica pe gratis:

Ei, gata cu audit-urile SEO de dincolo. In general, veti primi niste informatii la modul general, care, sincer, unui consultant SEO nu-i sunt de absolut nicun folos, iar unui neinitiat in web nici atat!. Cele de mai sus sunt niste audit-uri SEO de dincolo. Gasiti si in Romania, dar cei care le fac se folosesc de dvs pentru a va lua datele de contact si a va bombarda cu intrebari, nu vreti asa sau asa, sau asa? Cum fac dealtfel si cei de dincolo… nu noi am inventat apa curgatoare…

Un lucru este sigur si sa stiti asta de la mine: ce e gratis e gratis! Cat dai atata face!

Eu nu fac nimic pe gratis si nici nu folosesc strategii de marketing pentru a va lua nr de telefon sau e-mail-ul. Cine are nevoie de un audit SEO serios ma poate apela. Costa 200 de lei, pentru un site de marime medie. Ce va ofer in schimb? Va trimit dupa o zi-doua prin e-mail un document word, un fel de caiet de sarcini pe care sa-l dati celui care va aranjeaza site-ul si sa-i spuneti ce sa va faca la paginile dvs. web.

Eu nu cer nici mult si nici putin. E un pret mediu in ideea ca poate obtin un client pe mai departe, dar nici gratis nu fac! Stiu de ce pretind sa fiu platit. Hai noroc!

Despre Matei Bitea Articolele 95
Am fost jurnalist. M-am retras. Acum sunt freelancer și mă ocup de optimizare SEO. Scriu și fac site-uri...