prima pagina

Cam cine sunt eu dpv al SEO si la general vorbind

  Pe scurt...

matei bitea

Stil

Simplu, fara complicatii. Ma straduiesc sa fac lucruri care sa directioneze atentia doar asupra a ceea ce este important, asupra mesajului imaginii sau site-ului.

Desi îmi place clasicul, totodata explorez. Din când în când ma arunc în parabole... Apoi, revin! Sunt încântat daca reusesc sa dau o nota de sic, daca pun în lucrarile mele un „quelque-chose”... Chiar daca ador simplitatea si eficienta, urasc banalitatea!

Durata

Ma încadrez în termene si nu-mi place sã le-ntind mai mult decât e necesar. Desi sunt prins într-o multime de proiecte simultane...

Preturi

Nu lucrez ieftin, dar nici scump. Cred ca am tarife moderate si oneste. Oricum, standardul meu este ca orice lucrare as face sa-si merite banii...

  Despre site

Promovare

In primul rand vreau sa-mi promovez mica afacere de optimizare site-uri. Sa fac altele noi. Deci, sa am clienti, sa castig bani si sa traiesc cat mai bine. Apoi, un pic de generozitate. Vreau sa invat si pe altii din ce stiu, ma rog, nu se pot da lectii 100% utilizabile, dar macar sa va trezesc gustul si sa dau unele raspunsuri. Pentru asta am creat blogul, in care scriu cand am timp.

Linkuri

Raspunsul este foarte simplu: eu nu fac reclama pe site-ul meu decat mie si chestiunilor care ma intereseaza in mod direct. Apoi, asta mai este o chestiune de optimizare, adica de SEO si efectul asupra cautarior Google. Si mai sunt cateva raspunsuri... Unele site-uri si-au schimbat infatisarea, de altele nu ma mai ocup eu, altele s-au desfiintat, cu unii proprietari m-am certat (oameni suntem cu totii...) si la urma urmei le-am ales doar pe cateva, care mi-au placut mie sau care mi-au cazut in mana atunci cand am facut paginile respective de net...

Facturare

Da, am spus-o de nu stiu cate ori: dau facturi si chitante, adica lucrez legal! Fac asta din mai 1990, de atunci de cand Iliescu a iesit pe TVR si a prezentat anticul decret 54 si a spus sa ne facem microintreprinderi, sa devenim intreprinzatori, sa fim patroni! Ce a inteles el prin asta este alta chestiune, dar timpul le-a rezolvat...

Contracte si plata

Asa, cand ne „vedem” prima oara, la un e-mail, si ne spunem pretentiile, eu n-am incredere ca ma veti plati la timp si conform contractului, dvs va temeti sa nu luati vreo teapa! Ce e de facut?

In situatiile de lucru de la distanta, precum cele de optimizare site-uri, pe care le prefer pentru ca nu consuma timp cu deplasarile si discutiile si imi dau sansa sa lucrez de acasa cand doresc si cand am dispozitia necesara, cred ca solutia este sa facem fiecare un compromis. Principiul de plata este onorariul de succes plus o suma fixa.

Pentru contractele care au un obiect mult mai exact si mai palpabil regula este bineinteles un avans si diferenta la executare.

  Contact

Copyright © Matei Bitea - 2014 - www.789.ro