Oferta de web design, hosting, SEO wordpress

oferta de web design hosting
Oferta de web design, hosting si SEO

Oferta de web design pentru cine începe o afacere și vrea un site de prezentare. Sau un magazin online? Ar trebui să citești mai departe. Cumpără un serviciu de hosting de la 789.ro și vei obține câteva avantaje. Vei face economii de bani și vei învăța să-ți administrezi singur site-ul. Nu vei fi dependent de nimeni. Vei fi propriul tău stăpân.

Tarife anuale de 500 și 700 de lei

Mai jos vei afla de ce merită să iei în considerare oferta mea de web design. Este o ofertă serioasă și avantajoasă pentru dvs. Nici eu nu sunt filantrop, nu fac donații și nu lucrez pe gratis, este un mic business. Câștig și eu, câștigați și dvs.!

Cui i se adresează oferta

Din capul locului trebuie spus că este pentru cei curajoși, care cred că au ceva în cap și nu se sfiesc să concureze cu „cei mari”. În lumea internetului un site al unei firme mici poate fi în apropierea site-ului unei corporații. Sau pe lângă el. La anumite cuvinte cheie poate să-l depășească. Depinde de dvs.

Oferta mea este pentru:

 • cei care cred că au ceva valoros de oferit;
 • aceia care nu se sperie de concurență și cred în șansa lor;
 • persoane tenace care sunt în stare să se ridice de jos și vor să-și depășească condiția.

Condiții pe care trebuie să le îndepliniți

 • Prima și cea mai importantă este aceea să desfășurați o activitate legală. Altfel, oferta de web design…
 • Să aveți un nume de domeniu.
 • Să aveți noțiuni elementare de folosire a computerului, adică să scrieți un fișier, să-l salvați. Să folosiți e-mailul. Să știți sau să aveți dorința de a învăța să redimensionați o fotografie. Nu e mare filosofie, veți vedea.
 • Dacă nu știți cele de mai sus sau nu aveți dorința, puteți delega pe cineva apropiat să se ocupe de site-ul dvs. Sau angajați un administrator.
 • Să agreați un contract pe doi ani.
 • Dacă e-n regulă cu cele de mai sus puteți începe. Platforma wordpress pe care v-o instalez face ca totul să fie ușor. Mă rog, mult mai ușor decât v-ați închipuit vreodată. Astăzi, să-ți faci singur un site este ceva asemănător cu a-ți cumpăra un kit de mobilă. Așa cum montezi un dulap, patul, cam la fel este și cu construcția unui website. 

Ce servicii se oferă și ce trebuie să faceți

Orice pachet de hosting ați alege veți reuși să faceți economii. Mai jos vi le și explic. Înainte însă să trecem în revistă ce primiți în această ofertă de web design.

 • După cum ați observat în descriere pachetului de hosting, vă instalez o temă de wordpress. Mai mult, vă ofer detaliile acesteia de exploatare, adică instrucțiuni despre personalizarea acesteia;
 • Vă fac conexiunea cu pagina dvs de Facebook;
 • Instalarea unui modul de optimizare SEO. La cerere, vi-l setez eu după ce-mi dați descrierea site-ului dvs.
 • Instalez un modul de cache, respectiv de creștere a vitezei site-ului. Astfel, oferta de web design devine mai atractivă…

Oferta de web design si rolul dvs

După ce vă instalez cele de mai sus, dvs aveți de făcut doar să vă populați textul cu texte, cu articole de blog și cu imagini. Pare că este ușor și floare la ureche. În principiu nu este greu, dar trebuie să depuneți totuși un efort să munciți la site, să-l actualizați în permanență.

Rezultatele nu apar de pe o zi pe alta.

Economii de cel puțin 1500 de euro pe an

În primul rând ar trebui să știți că a avea un site nu este gratis. Adică va costa întotdeauna ceva bani, ceva efort. Nimic nu este gratis în lumea asta. Dacă vreți să câștigați bani cu site-ul sau să vă ajute să câștigați, va trebui neapărat să investiți. Depinde însă de dvs. cât de mult și cât de eficient. Dar, repet, fără să cheltuiți nu obțineți nimic. Oferta mea de web design este axată pe investitie eficientă.

Bun. Marea economie este că nu dați banii pe web design. Un web design pleacă întotdeauna de la cel puțin 200 de euro. Vorbesc de o treabă cât de cât profesionistă, cu factură, cu posibilități de service, etc. Adică dacă ai nevoie de o modificare la site să nu cauți înnebunit studentul care a lucrat. Și să nu mai dai de el!

Scriam într-un articol că economiile pe care le faceți pot fi substanțiale. Cel puțin 1.500 euro pe an. Dar depinde și de dvs. cât economisiți. Cât de mult lucrați la site, cât de bine, sunt mai mulți factori.

Dacă vă administrați singur site-ul faceți cele mai multe economii. Opinia mea este însă că după ce vă veți prinde cum stă treaba, veți lăsa rutina în seama altora care o fac mai repede și probabil mai bine.

Mult succes și profitați de oferta mea de web design și hosting!

» Noile site-uri de afaceri și de prezentare, scrise de autodidacți

» Prezentarea serviciului meu de hosting

» How to make a website in wordpress (begginer)

Despre Matei Bitea 193 de articole
Ofer servicii de optimizare SEO si locuiesc in Timisoara. De web design m-am apucat la sfârșitul anilor 90. Apoi, cam de prin 2004 „m-am tras” spre SEO. Sunt fost jurnalist. Așadar copywriting-ul, crearea de conținut, mi se potrivesc ca o mănușă. La fel, marketing digital, seamănă cu ce făceam noi ca să vindem ziarul... Acum sunt freelancer. Mă ocup de SEO și scriu site-urile altora. Doar asta fac...