Mai jos aveti un inceput de portofoliu de lucrari. Sunt fost ziarist și e normal să mă ocup în primul de rând de conținutul site-ului. Nu fac doar web design și SEO ci administrez și conturile sociale. Pe ansamblu, este și o activitate de copywriting.

Principiul de lucru este următorul: creez sau editez conținutul site-ului pe care-l difuzez apoi pe FaceBook și/sau Twitter, Linkedin. Mă ocup de web design de prin 2000. Ar fi interesant să aflați de ce m-am apucat de așa ceva. Timpurile mele de început în web-design și SEO.

Portofoliu cu site-uri în lucru

Mai jos sunt câteva site-uri la care lucrez sau la care am lucrat. Nu toate, despre unele nu vorbesc eu iar despre altele nu am voie să fac referire spre ele. Dar am destule piese în portofoliu…

Colecția de „vechituri” în HTML este destul de mare. O parte le găsiți în link-ul acesta. (E o porțiune mai veche din site, dar la care nu vreau să renunț.)

SEO si copywriting: Stomatologie și implant dentar

Este un site la care scriu texte și corectez. Primesc site-uri de la colaboratorii proprietarului, le editez, le optimizez SEO și le pun în site. Caut fotografii potrivite pentru articole. Apoi le postez pe FaceBook în contul social al proprietarului.

portofoliu de copywriting
SEO si copywriting, colecție de articole
copywriting SEO Facebook
Un articol publicat pe Facebook

SEO, web-design, copywriting: Dartech Timișoara

Un site pe care l-am refăcut și îl dezvolt. Scriu texte pe baza unor fotografii și informații primite de la client. Postez texte optimizate SEO pe blog. Este un site dificil și acest lucru mă stimulează. Merită să fie în portofoliu de lucrari…

pagina web deschidere
Copywriter, SEO si web design
portofoliu de postări pe facebook
postare articol din blog pe retele sociale

SEO si copywriting: Genki Timisoara

O clinică de recuperare medicală din Timișoara. Terapii și tratamente medicale de chiropractică, plasmoterapie, fizioterapie… în general recuperare după accidente. Este un portofoliu de articole si informatii medicale. Site-ul are nevoie de reconstrucție, ceea ce se va și întâmpla în viitorul apropiat. Web designerul anterior l-a creat destul de neglijent uneori. Mai mult, site-ul suferea și sub aspectul SEO.

seo timisoara genki
Articol blog cu kickboxer Adrian Mitu
seo timisoara genki
Lavinia Milosovici la Genki Timisoara

Portofoliu de copywriting și SEO pentru parfumuri

Un site care-mi dă de lucru în sensul că fiind despre parfumuri, trebuie să mă pun și în pielea unei femei. Să-mi închipui ce-și dorește o femeie, dar asta cine poate ști!? Oricum, experiența mea de ziarist mă ajută din plin, deja acest site îmi figureaza in portofoliu. Partea de documentare îmi reușește aproape de fiecare dată. Mai greu este cu imaginile, mai și greșesc în alegerea lor. Dar, până la urmă, iese bine totul.

portofoliu de copywriter SEO
Servicii de copywriter si SEO
copywriter si SEO
Copywriter blog si magazin online

SEO, copywriting si webdesign: Expertoutdoor Mobilier Horeca

Un site compus dintr-un magazin online și un blog. Îl administrez sub aspect SEO. De remarcat că proprietara, o doamnă foarte drăguță, are grijă de produsele din magazin, diversifica portofoliu de oferte. Le adaugă, le șterge, le completează. Este unul din puținii clienți care-mi spun ce fac și când fac. Să nu fiu luat prin surprindere…

portofoliu copywriter seo timisoara
Copywriter pentru blog si magazin de mobilier horeca
seo timisoara administrare facebook
Administrare de conturi sociale pentru site cu mobilier horeca

Cât de mare ar trebui să fie un portofoliu!? O temă valabilă cam peste tot. Cei tineri nu au experiență și deci nici cu ce să se laude. Cei vârstnici sunt din alte vremuri… Oare?

Vedeți că și alți-și bat capul cu asta: How big should my portfolio be?