Promovarea unui avocat in Timisoara. Onoare și ambiție…

Proiectul de optimizare SEO al site-ului „Avocat in Timisoara David și Zănescu” este exemplul concret despre ceea ce înseamnă alăturarea a două tipuri de servicii pe care le ofer. În fapt, este vorba despre un program de optimizare SEO combinat cu serviciile de content writer… la care se mai adaugă și câteva ingrediente „secrete”, așa cum au toți și cum dealtfel vor exista întotdeauna niște șuruburi ascunse în orice mașinărie și pe care doar mecanicii foarte buni le vor putea desface…

În fine, acum vreo două luni, când am început să trag de site-ul acesta, aveam niște contacte SEO cu altcineva, un alt avocat, unul care spune despre sine că el chiar reprezintă ceva în domeniul avocaturii din Timișoara, mă rog, este în prima linie a avocaților. Acestea sunt cuvintele lui iar eu trebuia să înțeleg că numai domnia sa există la Palatul Dicasterial. El, judecătorii și grefierii.

De ce mă căutase!? Simplu, să mă tragă de limbă despre site-ul domniei sale, să-i spun ce trebuie făcut, cum, când… despre costuri nu s-a pus problema, le-a acceptat din start. Eh, dar toate astea, deși le miroseam eu încă de la începuturile discuțiilor speram că nu se vor întâmpla. (Discutam pe mail despre optimizare SEO la site-ul lui!) Mi-am dorit să nu se întâmple, preferam să fac un contract de optimizare SEO, să iau niște bani căci pentru asta muncim toți, avem fiecare rate și familii…

Pe domnul acesta, un fel de Brad Pitt pentru avocatura din Timișoara, sau mai bine zis kilometrul zero, l-am refuzat, am oprit comunicarea în momentul în care am realizat că dorea un fel optimizare făcută în avans De parcă eu, dacă mă duceam la el să-l întreb ceva nu m-ar fi taxat cu banii pentru o consultație! Și mai spunea că voi lucra cu încă un „specialist SEO”, că site-ul dumnealui are nevoie de putere!

I-am mărturisit că nici eu nu lucrez cu amatorii și că nu sunt dispus să-mi împart cunoștințele cu nimeni.

Am spus că prefer să rămân fidel acestor doamne, David și Zănescu, și să le duc site-ul în prima pagină. Și să-l duc sus, sus, înaintea site-ului celui mai bun avocat din Timișoara! Deocamdată David si Zanescu e sus, nu cel mai sus, dar înaintea celui mai bun avocat! Deh, chestie de optimizare SEO!