Secretul fericirii pe internet: schimbarea!

fericirea pe internet
secretul fericirii pe internet este dat de existenta. Google spune doar cat esti de fericit.

Acesta nu este un text despre  vreun site de matrimoniale, deci nu va ganditi la cuplaraie si n-as putea spune nici ca este vorba despre SEO, dar articolul de fata se refera totusi la prezenta pe internet, insa o altfel de prezenta si nu voi vorbi absolut deloc despre chestiuni tehnice si veti intelege asta putin mai incolo. Nu pot insa sa ma abtin sa nu pomenesc si despre Google, caci daca este vorba despre fericire, fericirea pe internet, Google este un afrodisiac, sau, poate, mai bine, ceea ce masoara fericirea…

Cum puteti fi fericit pe internet? Simplu, in primul rand trebuie sa existati pe internet. Iar cei care incet-incet au ajuns sa simta bucurie din existenta asta a lor virtuala sunt din ce in ce mai multi. Uitati-va la dvs, cel care ma cititi acum, sunteti si dvs unul dintre aceia care-si cauta fericirea pe internet, doar ca, poate, nu va dati seama. Dar sunteti dependent de asta! Sunteti dependent de internet, altfel n-ati sta acum sa aflati despre fericirea asta. Sunteti dependent si pentru ca aveti un smartphone si cand asteptati trenul sau avionul sau sunteti la rand la un cabinet medical, deschideti posta electronica, va uitati cine v-a scris, cine v-a dat like pe facebook, etc…

Si nu trebuie sa va ingrijoreze, suntem din ce in ce mai multi dependenti de internet.

Cum va dati seama cat de fericit sunteti pe internet? Raspunsul este la fel de simplu, dupa cat de cautat sunteti. Pentru ca va uitati pana si cu coada ochiului cine v-a mai scris, cine v-a dat un like, aaa, pe tipula sta il stiu… aaa n-am mai auzit nimic de el, ia sa intru in vorba cu el!

Instrumentul de cuantificare al fericirii dvs este Google. Daca va cauta cineva numele pe internet si va gaseste inseamna ca atingeti fericirea, iar cat de fericit sunteti asta va spune Google, tocmai prin felul in care va listeaza, adica mai in fata sau mai in spate. Si, haideti sa fim sinceri, tuturor ne place sa fim in fata, sa fim primii, sa castigam competiile la care ne inscriem, altfel de ce am mai participa la concursuri!?

Deci, fie ca aveti un site, un magazin online sau un blog sau doar o pagina de facebook, faptul de a avea acolo niste randuri care sa transfere celorlalti o particica din personalitaea dvs este un fel de bucurie nebuna, un fel de extaz. Si pentru ca am pomenit de blog, ma refer chiar si la acele bloguri gratis, acelea care sunt scrise mai mult din placere, nu pentru ca ar vrea sa vanda ceva, stiti ca si ele aduc fericirea, nu!?

Fericirea  dvs rezulta asadar din dependenta de internet. Nu ma refer la boala, aia e altceva, despre otrava voi vorbi alta data.

Ca in orice viata ne punem intrebari de genul: cat voi trai si ce trebuie sa fac pentru a fi fericit mai mult. Aici raspunsul nu mai este atat de simplu, sunt o multime de factori, dar ceea ce pot sa va spun sigur este ca unul din argumentele vietii fericite pe internet este schimbarea. E mai greu de explicat asta, cum va aduce schimbarea fericirea pe internet, dar incercati sa tineti un site si veti intelege. Cu cat va schimbati mai des, cu atat aveti sansa de a trai mai mult, fericit. Asadar, ca sa traiti mai mult pe internet, schimbati-va! Fiti in fiecare anotimp altfel.

Atentie mare insa, exista o deosebire majora. Aici, pe internet, tocmai pentru ca este o viata virtuala, la care visam si ne-o inchipuim, lucrurile nu sunt chiar ca in viata reala. In viata pamanteana fericirea nu are neaparat legatura cu viata! Poti trai mult dar sa fii nefericit. Si invers.