Tamplarie din lemn masiv si vitralii – proiect SEO de prima pagina Google

vitraliu realizat de vitralia.ro - proiect SEO de optimizare pentru prima pagina Google

Am demarat un nou proiect SEO, respectiv optimizarea site-ului vitralia.ro cu obiectivul declarat de a-l plasa pe prima pagina a cautarilor Google din Oradea. La prima vedere pare un lucru facil, adica, ar spune „cunoscatorii”, ce mare scofala e si asta, Oradea e un oras mai mic si ce concurenta poate fi aici!?

Intr-adevar, concurenta este prima piedica in promovarea unui site, daca e lupta mare intre firme si treaba e grea. Nu voi insista, dar voi aminti doar ultima mea isprava, respectiv de faptul ca si la Timisoara e o concurenta mare si am reusit plasarea unui site de rent a car abosult necunoscut (pe care l-am facut chiar eu) in prima pagina de Google. A fost o buna treaba de optimizare SEO. Trec deci peste asta, dar voi spune insa ca oricine e tentat sa considere un oras din vestul tarii ca fiind unul mic… se inseala!

Orasele din vestul tarii au alta dinamica. Arad, Oradea, Satu Mare sunt altceva… au alta economie si sa faci SEO aici este aproape la fel de greu ca la Timisoara. Asa cred eu…

Sa revenim la vitralia.ro. A fost un site facut de mine, acum cativa ani, dar nimic din internet nu se mai compara cu ce este acum. In plus, lasasem in grija proprietarilor administrarea site-ului, ceea ce se vede ca a fost un esec. Pe atunci SEO era asa, mai mult o smecheri, cine reuseste sa insele Yahoo si AltaVista era mare. Lumea internetului era plina de smecheri si smecherii, de fapt, daca stau si ma gandesc bine nici nu-mi amintesc sa se fi cunoscut notiunea asta de SEO.

google checker
pozitia site-ului in google checker… la cateva ore dupa inscrierea in Google…

La cateva ore dupa inscrierea site-ului in Google el se afla undeva pe pagina 3-4… (Daca vrei sa afli mai multe despre cum determini pozitia unui site in SERP-ul Google citeste un text util celor care sunt interesati de SEO )

Sper sa reusesc cat mai repede. E vorba despre un site al unei familii tinere, doi lineri-profesionisti, cu un copil nou-nascut si este evidenta nevoia lor de noi si noi comenzi. Si sunt si buni!