www.789.ro  portofoliu  info  contact
web design amenajari interioare
zoom button

Site realizat in flash pentru firmă de amenajari interioare

Pe vremuri, când site-urile nu erau „responsive” și telefoanele mobile nu aveau internet, să ai un site cu efecte flash era ceva „cool”. Web designerii erau ca un fel de specie separată...
Sincer, eu nu mă dădeam în vânt după site-urile cu flash design. Dar, ca și astăzi, proprietarii de site-uri le adorau. Foarte puțini erau cei ce nu doreau un web design făcut cu software de la Macromedia, firmă preluată de ceva timp de către Adobe.

web design amenajari interioare
zoom button

Când am făcut avest site noțiunea de SEO cred că nici nu exista cu adevărat. Pe atunci erau și puțini antreprenori care recurgeau la internet. Așa că optimizarea și promovarea unui site erau nu doar noțiuni relativ inexistente, dar absolut inutile.

Nici nu puteai să mergi la cineva să-i spui că-i promovezi site-ul. Era ceva inutil. Dar să pui obiecte care se mișcă pe monitor, texte și titluri care intră unul în altul, se topesc și enșpe sute de efecte... da, asta îi dădea pe spate pe mulți.

Persoana văreia i-am făcut site-ul a și plecat din România. Zugrăvea, vopsea, de fapt renova locuințe. A prins niște lucrări prin Italia, dacă nu mă-nșel și s-a dus. Om deștept am zice noi, astăzi...