www.789.ro  portofoliu  info  contact
web design cabinet avocat
zoom button

Web design și SEO pentru cabinet avocat din Timisoara

Realizarea și mai ales promovarea unui site de avocat are câteva caracteristici ce-l fac special. Dacă în ceea ce privește partea de web design nu există probleme deosebite, acestea apar când vorbim despre optimizarea SEO și promovarea lui.

web design cabinet avocat
zoom button

În primul rând, site-urile de avocați au restricții serioase în ceea ce privește promovarea lor. Proprietarii respectivelor pagini web au limitări importante vis-a-vis de reclamă. Adică spre deosebire de site-urile comerciale, banere cu servicii avocațiale vor fi greu de văzut...

Nu partea de web design este deci dificultatea, ele sunt site-uri ca aproape toate celelalte. Desigur, avocații nu au liber la expresii de genul „suntem cei mai buni” sau „prețuri și promoții în perioada sărbătorilor de iarnă”. Am exagerat desigur dar am dorit să exemplific regulile impuse de Uniunea națională a Barourilor.

E bine, e rău pentru lumea IT-iștilor, acestea sunt condițiile. Și totuși, avocații sunt și ei oameni, au nevoie de clienți, au nevoie de venituri. Cum se promovează un site de avocat? Am scris un articol pe blogul meu pe această temă.

Și totuși, singura metodă de a promova un site de avocat este crearea unui conținut bun și optimizarea SEO. Altfel nu ai cum să-ți ajuți clienții avocați. Și ei au concurență, fiecare avocat se străduiește să fie înaintea confratelui lor. Este de fapt o lume concurențială.