www.789.ro  portofoliu  info  contact
web design sculptor
zoom button

Web site cu design original pentru artistul Dusan Basista

Site-ul realizat pentru Dușan Basista are o concepție oarecum mai deosebită și conținutul este mult mai elaborat. Chiar atipic. Web design-ul este cel comun tuturor site-urilor, are aceleași funcțiuni.

Un site creat doar în html.

web design sculptor
zoom button

Paginile site-ului au fost pline de lucrări create de Dușan Basista, de articole de presă precum și de eseuri. Acest proiect nu a fost însă de durată, artistul crezând că în viața reală lucrurile există la fel ca arta lui, trebuie să spui că faci un scaun împărătesc și începi și l-ai și făcut. În viața online lucrurile trebuie cumpărate, plătite și menținute.

Site-ul lui Dusan Basista a avut însă un public țintă bine definit încă de la început. Site-ul a avut un web design creat special pentru desktop. De fapt, atunci când l-am făcut, design-ul responsive (adică pagini web adaptate dispozitivelor mobile) era un concept aflat doar la început.

Mărturisesc că să lucrezi pentru Dușan Basista, să-i faci un site bunăoară, era mereu un lucru dificil. Dușan nu înțelegea ce este acela un nume de domeniu, un web design sau cu atât mai mult conceptul de mentenanță.

Cu Dușan se duceau lupte pentru a-i explica despre ceva că nu se poate sau doar într-un anumit fel se putea. Paginile web au rămas pentru el singurul domeniu pe care nu reușea să-l stăpânească. Altfel, dacă-i ziceai să-ți facă o ușă brâncovenească era de-ajuns...