www.789.ro  portofoliu  info  contact
    Servicii de web design, optimizare SEo și promovarea a site-urilor.
    Am două imagini pe care le folosesc drept logo: bufnița și ochiul de felină. Prima imagine sugerează că lucrez mai mult noaptea. Așa sunt eu, așa sunt construit, îmi place liniștea când scriu sau editez ceva.
    Al doilea logo îl folosesc mai mult pentru activitățile de SEO. Asta pentru că la SEO ai nevoie de agilitate, de ușurință în mișcare. Ori, cred eu, felinele au din plin aceste calități...

Portofoliu de SEO și web design în Timișoara, România

      O scurtă privire asupra site-urilor la care am proiectat întregul web design, site-uri la care am contribuit cu conținut (texte și imagini) și site-uri la care am făcut optimizarea SEO.
      Câteva cuvinte despre caracteristicile lor, site-uri în HTML, wordpress sau orice altă platformă.
      Site-urile realizate sau la care am făcut SEO sunt prezentate doar sub formă de capturi de ecran. Nu fac link-uri spre ele. Unele și-au schimbat adresa, altele nu mai funcționează și mai sunt și alte motive pentru care nu fac link spre ele...

      Dacă am început cu web-design prin 1999, acum activitatea mea se bazează mai mult pe SEO (optimizare site) și promovare. Aceasta înseamnă că atenția mea se îndreaptă spre conținutul site-urilor.
      Nu înseamnă că nu mai construiesc site-uri, nicidecum! Ci doar că mi se pare mai interesant să mă ocup de fondul unor pagini web decât de forma acestora. Este o ocupație mai discretă și care-mi place mai mult.
      În acest sens creez și/sau editez conținut pentru pagini web. Asta înseamnă că scriu texte pentru site-uri, editez/fac fotografii, asamblez paginile și le promovez. După aproape 25 de ani de presă scrisă am anumite pretenții în acest sens...

Servicii web

Mai jos aveți o formulare ușor inteligibilă a întregii game de servicii pe care le ofer website-urilor, atât în sfera de SEO cât și design web:

  • Înființare site-uri, domenii, hosting...
  • Creare site-uri wordpress, html...
  • Creare și editare de conținut; texte și fotografii, optimizare web design
  • Optimizare SEO, promovare în mediul online

Screenshoots website-uri

Click pe imagini pentru detalii...


Contact

Cea mai simplă metodă de contact este să-mi trimiteți un e-mail la mateibit@yahoo.com

sau un telefon la 0727.859.777

facebook