www.789.ro  portofoliu  info  contact
web design marius toba
zoom button

Site realizat pentru Marius Tobă, show sportiv

Realizarea site-ului lui Marius Tobă a fost de fapt o colecție de materiale video din spectacolele sale sportive susținute după retragerea din activitatea competițională.

Intrarea în site se făcea printr-un efect flash deosebit. Era ca și cum Marius Tobă sărise la trambulină și intra în site în zbor, ca o pasăre... Vezi captura de ecran.

web design marius toba
zoom button

Am fost onorat să fiu selectat pentru crearea site-ului gimnastului Marius Toba, fost campion european si finalist la JO si CM. Web desing simplu cu efecte flash. Unul dintre ele este chiar remarcabil ca senzație și apare la deschiderea site-ului.

Site-ul nu a fost proiectat pentru vizionarea pe telefoane mobile. Site-urile adaptabile la telefoanele inteligente erau la început. Așadar termenul responsive era în plină dezvoltare.

Gimnastul Marius Tobă după încheierea activității și-a făcut o mică afacere. Micul său business era de fapt susținerea unor spectacole acrobatice. Cu ce altceva decât cu gimnastică!? Acesta era motivul pentru care avea nevoie de un site de prezentare.

Site-ul conținea inclusiv fragmente din emisiuni sportive în care erau prezentate momente din spectacolele sale.