www.789.ro  portofoliu  info  contact
realizare site vitralii
zoom button

Web design pentru site cu vitralii

Un site pentru care design-ul a fost de fapt o formulă matematică pigmentată cu efecte flash. Vitralii care apar și dispar, se topesc unul în altul...
Marele păcat al acestui site a fost însă că l-am lăsat în grija proprietarului. Mie mi se părea o treabă simplă, administrarea unui website nu ar trebui să ridice probleme nimănui care este obișnuit cât de cât cu computerul, cu internetul.

realizare site vitralii
zoom button

Eu prin web design nu înțeleg partea estetică, deși se vede treba că mare parte dintre noi exact la asta se gândesc, la cât de frumos este un site. Este o viziune greșită, estetica nu are aceeași valoare pentru toată lumea. Web design înseamnă de fapt o sumă de calități, un proiect care satisface mai multe cerințe.

Acest site a fost unul dintre cele mai îndrăznețe ale mele. Web design-ul se baza pe imagini și galerii de imagini realizate în flash.

Actualizarea site-ului trebuia să fie o chestiune facilă. Dar încă o dată m-am înșelat. Oamenii trebuie să facă fiecare ce știe mai bine. Între timp site-ul a devenit desuet, acum este unul făcut în wordpress.

În final vreau să transmit ideea că site-urile cel mai ușor de administrat sunt cele făcute în wordpress. Au un web design complet și poți să le schimbi înfățișarea de câte ori dorești.