prima pagina

Web design Timisoara. Redesign, hosting, mentenanta...

  Web design si redesign

Creez site-uri de la început si pana la sfarsit, de la cel mai simplu pânã la cel mai complex. Asta înseamna ca ma ocup de absolut tot, de la cumpararea numelui de domeniu si pana la intretinerea periodica, de la scrisul textelor si executarea fotografiilor pana la promovarea site-ului, totul într-un web design calm si sigur.

Nu am servere si nici nu intentionez, dar ma ocup chiar eu de hosting pentru site-ul dvs.

Afla despre principiile generale ale unei optimizari SEO. Cum sa te feresti de tzepe...

Alaturat aveti cateva imagini ale unor site-uri pe care le-am facut de-a lungul anilor. Daca vreti sa stiti mai multe despre mine si despre cum lucrez click aici si vi se va deschide o pagina informativa.

Va pot arata si/sau indruma cum sa va actualizati singuri site-ul, iar asta o puteti face, evident, doar daca aveti putina indemanare. De fapt nici nu este o foarte mare filosofie sa faceti un site, as putea spune ca notiunea de web design este destul de accesibila.

Am avut clienti pe care nu i-am vazut niciodata la fata, doar am vorbit cu ei la telefon sau ne-am scris e-mailuri. Ideea este ca de obicei stiu cam de ce aveti nevoie, intuiesc ce vreti iar eu va fac ceea ce va trebuie.

Daca vreti sa stiti adevarul, un site va ajuta in primul rand daca functioneaza corect, daca este bine facut si abia la sfarsit daca este frumos. Ca la muzeele mari, te duci sa vezi picturi, iar dupa primele 100 de tablouri maresti pasul si stai tot mai putin în fata lor. Si tii minte doar panzele, nu si ramele...

Continutul este important! Eu asa inteleg sa fac web design.

  Website - proiecte

Pantofi sport, trekking si casual

incaltaminte sport timisoara

Promovare de site ce contine o colectie de fotografii de incaltaminte sport trekking si casual realizate pentru o firma din Timisoara. Realizarea site-ului include pe langa cele mai vandute modele si o reclama obligatorie de accesare fonduri europene.


Promovare site Life Care

promovare produse life care

Site realizat pentru o persoana independenta care promoveaza produse Life Care. A fost executat pe baza catalogului concernului Life Care. Actualizarea paginilor se facea doar pentru anumite produse, evident ca acelea care-l interesau pe distribuitor.


Clinica dentara

captura de ecran site clinica dentara

A fost unul dintre proiectele mele de o mai mare anvergura. Partea cea mai importanta a acestui site a fost structura interioara, respectiv segmentul de SEO, care a ajutat proprietarul sa intre in primele pozitii ale cautarilor Google.


Atelier de produs manusi

site confectii manusi din piele

Este un site de care mi-ar fi plãcut sã mã ocup mai mult. La aceasta lucrare m-a atras aerul de inocenta al proprietarilor si efortul lor de a castiga in lupta cu produsele contrafacute. Am realizat un web design modular, gata de schimbat oricand, adaptabil si plin de imagini...


Revista ProBanat

web design revista on-line Probanat

Acest proiect web mi-a apartinut in totalitate. E un site de promovare regionala. Am realizat un design clasic si adaptat stilului jurnalistic, iar contributiile colaboratorilor mei le puteam include cu usurinta. Cred ca site-ul a fost unul de succes, judecand si dupa reactiile primite pe mail...

Este printre putinele website-uri la care mi-am dat drumul asa cum am vrut, motivul este limpede: eu eram proprietar si web designer in acelasi timp.


Magazin de mobila

Ceea ce parea un site micut la inceput, s-a dovedit a fi o lucrare de web design destul de importanta. Din pacate, criza financiara a lovit puternic aceasta afacere...


>>> vezi si alte site-uri si proiecte >>>

  Contact