buton acasa     Prețuri    

Prețuri optimizare SEO, web design, servicii de content, administrare…

freelancer SEO si web design Matei Bitea din TimisoaraÎn SEO și web design puteți obține rezultate la fel de bune atât cu o agenție, cât și cu un freelancer! Sau la fel de proaste. Cred că totul depinde de inspirația dvs. De felul în care alegeți, de criteriile de valoare pe care le folosiți...

Prețul serviciilor web din continuare acoperă cam tot ce fac eu, de la design, SEO și content writing. Desigur pot fi extinse, negociate, completate, ca în orice relație contractuală. Dacă simțiți că aveți nevoie de așa ceva, vă rog să mă contactați în primul rând pe mail. Eu sunt o pasăre de noapte. Poate dorm, poate lucrez în grădină…Oferta SEO+web design

Ofertă specială

Realizare site: 200 euro
Fără glumă, site-ul este perfect funcțional.
Vezi oferta de web design!


Optimizare SEO meta; 500 de lei

Optimizarea SEO la 7 pagini din conținutul existent al unui site. Respectiv
  • Inserarea - Corectarea titlurilor SEO;
  • Inserarea corectarea - meta tag-urilor;
  • Introducerea imaginii reprezentative pentru distribuire pe facebook;

Cerința principală din partea clientului: furnizarea de acces la codul sursă al paginilor. Adică permiterea pe serverul de găzduire. De obicei, dacă site-ul este wordpress sau alt sistem CMS, accesul se face prin adăugarea unui cont de utilizator care să aibă aceste permisiuni. La wordpress este nevoie să mă faceți „admin”. La paginile în HTML este suficient accesul FTP la server.

SEO on page - content writing; 700 lei

Pentru 7 pagini din conținutul site-ului dvs. voi edita, corecta, reformula conținutul. Respectiv titlurile și paragrafele de text. Voi redenumi și insera sau corecta atributele imaginilor din textele dvs. Voi corela informațiile din textul dvs cu cerințele de SEO.

Toate corecțiile mele vor face ca pagina dvs web să fie mai ușor de găsit de către Google. Pe bază de consecință, cu cât aveți mai multe pagini bine optimizate SEO, cu atât site-ul dvs se va afla într-o poziție mai favorabilă.

primul meu website
Primul meu site adevărat, galerii de fotografii comerciale și hobby - Fotomat, realizat în 2000

Web design

Realizez site-uri pe bază de template-uri. Adică șabloane. De fapt aceasta este procedura, atunci când cineva vrea să-și construiască un site va spune: uite-așa vreau să arate! Ei bine, vă alegeți șablonul, iar pe baza acestuia vă construiesc site-ul. Adică schimb imaginile, aranjez conținutul, introduc ceea ce doriți dvs., imagini și text care vă reprezintă. Așa fac toți web designerii. Nu-și pierd vremea cu inventarea a ceva nou. Pentru că în acest tip de proiecte nu mai există noutate.

De asemenea, site-ul va fi optimizat SEO în funcție de conținutul dvs. Vreau însă să vă atrag atenția că site-ul, deși va avea implementată optimizarea SEO, nu înseamnă că va fi găsit în pagina întâi, în primele pagini. Ci doar că site-ul va fi găsit. Poziționarea lui reală este o cu totul altă problemă. Cum faceți să fiți mai în față este iarăși altă chestiune...

În general costurile realizării unui site de către mine este de 400-600 euro. Cam așa lucrez eu. Indiferent că este site de prezentare sau magazin online. Numărul de pagini pe care-l poate avea în acest preț este de maxim 20. Cu 100 de fotografii incluse. Site-ul va fi realizat în wordpress. Va conține toate elementele care se folosesc în mod obișnuit.

Pentru un site realizat după un template în HTML solicit cu 100 de euro. De ce!? Este mai mult de lucru, mai migălos. Deși, în opinia mea site-urile realizate în HTML sau PHP sunt mai stabile. Nu depindeți de atâtea plugin-uri, de module de SEO, de corecții, de servere, etc. În schimb, dacă le administrați dvs., veți avea nevoie mereu de cineva care să vi le depaneze. Sau un administrator care știe HTML.

Un portal plin de teme și scripturi pentru web design și optimizare SEO: themeforest.ro

Administrare conturi sociale de la 100 euro/săptămână/200 cuvinte - Facebook, Linkedin…

Existența dvs. (a firmei) pe rețelele sociale este văzută de către motoarele de căutare ca pe un indicator de relevanță. Google interpretează prezența dvs în social-media ca pe un semn de interes al publicului. Nu există dovezi că Google ține cont de numărul dvs de like-uri. Ba, dimpotrivă, reprezentanții Google au susținut mereu că numărul de aprecieri obținute din rețelele sociale nu sunt relevante pentru clasarea site-ului. Importantă este însă prezența dvs. pe rețelele de gen Facebook.

De exemplu, Facebook. Postările și trimiterile spre site-ul dvs, prezentarea ofertelor, produselor, a serviciilor în social vă ajută însă la SEO. Prin relația cu social-media veți obține vizitatori pe site, iar asta poate să însemne clienți. De asemenea, în funcție de felul în care sunt redactate postările pe Facebook, conținutul articolelor din site, a produselor sau serviciilor pe care oferiți, vă creșteți relevanța site-ului.

Eu întotdeauna vă spun din experiență dar obișnuiesc să exemplific și cu ceea ce afirmă alții. Alții mai deștepți ca mine, evident. Întotdeauna documentez doar cu surse de încredere, a căror relevanță este fără niciun dubiu.

Prețul din titlu este pentru două postări pe săptămână, în numele dvs și în contul dvs în limita a 200 de cuvinte.

How Social Media Helps SEO

Administrare conținut website - basic 350 lei/lunar

Administrarea de conținut respectiv introducerea pe site a conținutului nou pe care-l furnizați dvs. În limita unor texte care însumează lunar 3000 de cuvinte și maxim 10 fotografii, eu voi urca acest conținut în site-ul dvs. Nu le voi uploada așa cum mi le trimiteți ci le voi face o editare/corecție astfel încât materialul dvs. să fie optimizat SEO.

primul birou de Web design si SEO Timisoara
An 2004, Timișoara, primul meu birou adevărat de freelancer. Pe atunci nu se prea făceau bani din web design, iar SEO era doar un banc!...

Voi face aceste modificări de două ori pe lună în limitele de mai sus. Este o schemă potrivită blogurilor, site-urilor care se primenesc cam o dată la două săptămâni, site-urilor de prezentare. Eventualele diferențe de conținut rămase într-o lună calendaristică nu se raportează.

Contract minim 6 luni.

Administrare conținut dinamic - 500 lei/lunar

Oferta are aceleași caracteristici însă cu limitele extinse. Respectiv operare săptămânală în limita a 6000 de cuvinte și 20 de fotografii. Clientul va furniza accesul la server.

Copywriting pentru site-ul dvs. de la 180 euro

Scriu articole pentru site-ul dvs. Sunt fost jurnalist, cu peste 20 de ani experiență în presa scrisă și mai câțiva ani de blogging. Articolele mele sunt unice, bine documentate și nu au risc de plagiat. În plus, acestea sunt optimizate SEO. Nu fac „stuffing words” adică să plantez cuvinte cheie din loc în loc pentru a ieși la număr!

postare blog medicina dentara
Screenshoot cu postări pe un blog de stomatologie

Cuvântul cheie, respectiv keyword-ul nu mai este de mult doar un cuvânt ci reprezintă un concept. Un text are cuvinte cheie dacă se găsesc în el sinonime ale acestuia, dacă face referire la acel subiect prin cuvinte care aparțin aceluiași domeniu de interes. Mai mult, pentru a căpăta notorietate textele optimizate SEO conțin trimiteri (link-uri) spre texte cu idei similare, conținuturi relativ tangențiale sau către surse documentare.

Pot să afirm că în general pot scrie-documenta aproape orice tematică. Sunt posesor a două licențe de învățământ superior - politehnică și drept juridic - la care se adaugă, am spus mai sus, o bogată experiență în presă.

Prețurile sunt de discutat, adică una este să scrii subiecte turism și altceva despre bolile cavității bucale. Un preț estimativ însă (pe care-l practic în mod frecvent) este de 180 euro/lună. În această sumă veți primi prin e-mail un text în fiecare săptămână. Articolele vor avea lungimea de 550-600 cuvinte și evident sunt optimizate SEO. Dacă doriți să vi le inserez eu în site, atunci prețul de 230 euro/lunar este o sumă corectă.

De ce să lucrați cu mine!?

Așa cum am spus, rezultate la fel de bune puteți obține fie că lucrați cu o agenție de web design sau SEO, fie că lucrați cu un freelancer. Important este ca între prestator și beneficiar să existe acea „chimie” a relației. Cred că este ceva similar cu relația dintre antrenor și sportivul său. Cu doi buni parteneri dintr-o afacere de succes. Fiecare să știe ce poate cere de la celălalt, fiecare să știe ce poate oferi.

În ceea ce mă privește eu sunt autodidact. Am învățat web design pe cont propriu. Optimizare SEO la fel. Este adevărat, nu m-am gândit că voi trăi din asta! Dar acesta este adevărul: sunt freelancer și trăiesc doar din asta. Prin urmare, mă voi strădui mereu să-mi păstrez înțelegerile și să-mi respect partenerii.

Lecturi în sprijinul meu:

Contact:

telefon: 0727.859.777
e-mail: mateibit@yahoo.com
pagina info


Bitea Matei pfa

CUI 32042616; F35/1348/2013;
Calea Torontalului nr.7, Timisoara;
mateibit@yahoo.com; 0727.859.777;
» Cokies și GDPR
» Termeni și condiții de utilizare site
» Cum plătesc
» Politica de livrare și retur