Site-ul și blogul meu despre optimizare SEO vă prezintă această pagină dedicată informării clienților/partenerilor mei și în general a oricărei persoane care accesează adresa 789.ro. Vă rog să citiți cu atenție textul de mai jos, el conține implementarea Regulamentului nr. 679 din 2016 al Parlamentului și al Consiliului Uniunii Europene din 27 aprilie 2016. Se au în vedere toate acele date care concură la protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestora.

Despre Optimizare SEO Timișoara și promovare site-uri

Vă aflați pe un site care prezintă o activitate care nu este secretă și conține informații care pot fi accesate în mod liber și neîngrădit publicului larg. Site-ul tratează informații specifice despre Optimizare SEO și care pot prezenta interes pentru cei care doresc să-și promoveze site-ul. 

În mod întâmplător și ca să justific unele informații din site (prezentarea sursei) ori să le coroboreze cu acelea, pot fi prezentate linkuri spre alte site-uri. Site-urile spre care pot prezenta link-uri pot fi unele similare, care prezintă și ele informații despre optimizarea SEO. Totuși, s-ar putea ca site-urile spre care fac legături să fie prezentate cu caracter de exemplu.

GDPR si consultanta SEO
consultanta SEO si implementarea regulamentului GDPR

Date cu caracter personal colectate

Eu nu colectez date personale ca activitate în sine. Adică ofer garanția că orice informație pe care o obțin despre vizitatorii mei nu mă interesează să o exploatez în niciun fel. Totuși, persoanele interesate de procedeele de optimizare SEO, din Timișoara, din țară sau din exterior, cumva trebuie să-mi furnizeze informațiile specifice pentru a-i contacta. Sau pentru a le studia site-ul. În sinea ei, activitatea de optimizare SEO, promovarea site-urilor nu se poate face fără anumite informații. Este un proces de studiere a unor site-uri, acest lucru se face tocmai în scopul optimizării și promovării.

Pentru a obține informații cu caracter suplimentar despre produsele și serviciile oferite și prezentate în site sau pentru a mă contacta, sau pur și simplu pentru a fi parteneri de discuție, fără obligații, vizitatorii au la dispoziție formulare de contact. Acestea solicită doar informațiile cu caracter personal necesare pentru a putea fi realizat contactul. Sunt cele mai obișnuite date de identificare, respectiv nume, prenume, numar de telefon și adresă de e-mail.

Datele despre site-uri, cele necesare pentru a-mi realiza serviciul de optimizare SEO se vor furniza sub protecția oferită de un contract între mine, prestatorul de servicii și client, beneficiarul acestora. 

Modul de folosire al datelor personale

Datele dvs. personale sunt folosite strict pentru procedura de a vă contacta. Uneori, ocazional, aș putea folosi mesaje de informare și/sau prezentare a unor oferte sau propuneri. Aceasta însă nu reprezintă o regulă. Eu ofer servicii de optimizare SEO celor care au nevoie și nu la întâmplare. Informațiile despre aceasta pot fi obținute lecturând articolele și postările de blog din site.

S-ar putea să folosesc datele dvs de contact și în a vă prezenta noutățile care apar pe site și/sau de a vă oferi produse specifice sau servicii comandate.

Datele dvs. cu caracter personal și pe care mi le-ați încredințat vor fi stocate doar în agenda mea de contacte. Nu vor fi divulgate unor terțe persoane, cu excepția instituțiilor împuternicite conform legii. Optimizarea SEO în sine a unui site presupune totuși faptul că dvs îmi oferiți de bună voie alte date, tocmai în ideea de a vă asigura o mai bună funcționalitate a site-ului. Repet, ofer servicii de optimizare SEO în Timișoara sau în România sau altă țară. 

Divulgarea, stocarea și ștergerea datelor cu caracter personal

Niciun fel de date cu caracter personal nu vor fi păstrate decât sub condiția acceptului explicit al proprietarului acestora. Formularele mele de contact au opțiunea de a vă exprima explicit acceptul dvs în a-mi încredința datele personale de contact.

Dacă nu sunteți de acord cu politica mea și cu acest mod de transmitere a datelor dvs personale vă rugăm să nu ni le transmiteți sub nicio altă formă. Deși, sincer, atunci nu înțeleg cum v-aș putea informa și oferi serviciile de optimizare SEO…

Fiecare utilizator are dreptul de a cere ștergerea datelor proprii din evidența noastră, ceea ce vom și face neîntârziat.

Datele dvs de identificare vor fi șterse, dacă ajung în posesia mea și nu semnifică acordul dvs explicit de a le folosi. Indiferent dacă am obținut datele dvs legal sau întâmplător.

Clauze speciale la Optimizare SEO Timișoara

Vă asigur că depunem toate eforturile pentru siguranța datelor dvs personale.

În același timp, nu-mi asum răspunderea pentru furtul datelor dvs de pe servere și stații de lucru independente de mine.