Cum se face un site de succes; carte de web design și SEO

O carte de web design destinată în primul rând celor care nu au nicio noțiune despre ce este și cum funcționează un site. În același timp, dacă vreți să fiți propriul dvs web designer. Ca să ai succes nu trebuie să fii programator. Primele noțiuni de SEO…

  • 89 pagini A4
  • peste 70 de imagini
  • 22 de capitole
  • format pdf

Câți bani trebuie cheltuiți pe un web design de succes? Dar pe SEO? Ați putea să nu investiți nimic în afară de munca dvs. Sau foarte puțini bani. Cred că foarte mulți vă închipuiți că a avea un site este ceva complicat, costisitor. Iar ca să fie și un site bun ar fi chiar un obiectiv imposibil de atins. Pentru cei mai mulți dintre noi succesul ar fi de fapt un ingredient secret care are legătură cu banii, cu mulți bani. Nu este adevărat!

Eliberați-vă de temeri. Puteți fi propriul designer web

Ar trebui să aruncați la gunoi ideile preconcepute. Și să cumpărați această carte de web design, de exemplu. Din ea puteți învăța să aveți un site cu cheltuieli minime. Cea mai importantă resursă și cea mai scumpă, cea mai folositoare este creativitatea dvs. Ambiția! Și să te folosești de ceea ce-ți pun alții la dispoziție.

Chiar puteți fi un web designer de succes fără să știți programare? Aș vrea să vă spun că da dar v-aș minți! Ceva tot trebuie să știți, este adevărat că puțin dar niște semințe tot va trebui să spargeți între dinți. Nu vă faceți însă mari probleme, vă spun eu mare parte din ce este important. Minimul pe care trebuie să-l asimilați.

Esențial este să înțelegeți cum se face un site de succes și mai ales că îl puteți avea. Mă refer la principiu. Dacă puteți să scrieți un text în „Word” și cum să-l salvați sub diferite nume și în formate diferite. Dacă intuiți ce este și cum se salvează o imagine digitală în diferite formate, cum se face imaginea mai mică, mai mare, cum se decupează. Atunci puteți fi proprietarul unui site de succes.

Aveți nevoie de o carte

Dacă nu știți începeți să le învățați. Cumpărați această carte de web design.

Și dacă mai aveți și puțină gândire abstractă, să înțelegeți cum poate exista un calculator într-un nor, atunci sunteți perfecți! Puteți învăța să vă faceți un site foarte bun.

Rețeta câștigătoare

Un site de succes se face nu căutând o rețetă originală, ci copiind una care există deja, una care funcționează. Paradoxal, nu? Sau poate n-ați înțeles, vă mai spun o dată: ca să aveți un site de succes nu trebuie scris un cod sursă original, unul care nu mai există și nici nu ar trebui să mai existe. Nu. Mult mai simplu și mai eficient este să luați un site și să-i înlocuiți toată substanța. În locul vechiului conținut veți introduce unul nou, unul care vă caracterizează. Texte care vă descriu, imagini despre proiectul dvs., propriile dvs. idei!

Mai sus tocmai am dat o definiție a șablonului. Sau a template-ului, nu-mi dau seama care denumire e mai folosită. Crearea de site-uri pe baza unor șabloane este probabil cea mai facilă metodă de a vă crea propriul site. Este o adevărată branșă, cu concursuri, cu vânzări, premii.

Doar noțiuni esențaile de web design și SEO

În această carte mea „Cum se face un site de succes” vă învăț ce trebuie să știți ca să începeți să fiți propriul web design creator. Are 22 de capitole și vă pun „în mână” ideile principale. Noțiunile de bază. Pe care, apoi, dacă le dezvoltați, dacă sunteți perseverent le puteți valorifica în sensul pe care-l doriți.

Vă doresc succes și dacă simțiți că vă pierdeți nu disperați. Beți un pahar cu apă, o cafea, țopăiți puțin prin cameră și reluați.

Ce conține cartea și cum este structurată

Pe lângă cele 22 de capitole, cartea vine însoțită de peste 70 de imagini. Acestea din urmă sunt realizate după principiul vezi și înveți. Elimină floricelele și artificiile inutile, care v-ar încurca în procesul de învățare.

„Cum se face un site de succes” vă pune la îndemână un concept: șablonul! Sau template-ul, dacă doriți. Și vă deschide drumul spre două modalități de a obține un site bun. Cea mai ușoară se referă la dezvoltarea site-ului în wordpress. Să faci un site în wordpress este o metodă facilă, practic este ca și cum ți-ai cumpăra un kit de montaj pentru mobilierul din casă. Îți trebuie însă viziunea de ansamblu. Să o înțelegi.

Să faci un site de succes folosind wordpress nu presupune să știi programare. Este adevărat însă că trebuie să înțelegi funcționarea. Cum se combină diferite module între ele. Realizarea unui site în wordpress este așadar o metodă facilă.

Această carte explică un șablon de web design prin HTML

O a doua cale de a obține un site bun este folosind un șablon în HTML. Însă, vă atenționez, este ceva pentru cei care se simt bine să meșterească lucruri mici, fine și ceva mai complicate. Pentru cei care vor să încerce, le arăt efectiv cum se modifică un șablon. Le arăt un exemplu concret.

Spre deosebire de alte lucrări similare, această carte vine din partea unui om care a lucrat o viață de om în presa scrisă. Este un mare avantaj. În permanență eram obsedat de ideea de a fi citit. Eu și ziarul pentru care lucram. Cum să ieși în fața altora, cum să captezi citirorul, cum să-i prezinți informația. 

Fără a fi soluția universală, care să vă lanseze definitiv în promovarea online, care să vă spună că gata, așa se face un site de succes, cartea mea vă învață unde trebuie să vă axați. Cum să faceți asta. Nici nu ar putea fi o carte definitivă și fixă. În internet, în lumea site-urilor, totul evoluează. De la o zi la alta. Așadar, sunt convins, în loc să vă dau niște pești, mai bine vă ofer o undiță. Asta ca să parafrazăm una dintre cele mai bune pilde.

Lectură plăcută și mult succes! Sper că mi-a ieșit o adevărată carte de design web.

Fragment din „Cum se face un site de succes”

» Vezi un fragment din Cum se face un site de succes – Fără să fii programator