Mai jos aveți câteva pagini realizate în HTML și pentru care am ales această formulă de includere în site. Au un design bazat pe template, un site free, poate folosi oricine. Sunt optimizate SEO și le folosesc drept „landing page”. La fiecare dintre ele fac o introducere, apoi dacă vă interesează le accesați.

freelancer Optimizare SEO și web design Matei Bîtea din Timișoara
Primul meu birou adevărat de freelancer: Timișoara 2004!

Optimizare SEO Timișoara – administrare si promovare site-uri

Este o pagină în care descriu esența optimizării SEO pentru un site. Ce este SEO on-page și diferența față de off-page. Opinia mea este că dacă veți citi atent această pagină veți înțelege exact ce operațiuni se fac. Am inclus și un model de FAQ cu întrebări-răspunsuri care mi-au fost mie puse de-a lungul timpului. Urmărind legătura următoare vei accesa pagina în HTML despre Optimizare SEO.

Studiu de caz despre jurist din Timișoara. Optimizare SEO

O pagină care explică scurt, concis și convingător de ce avem nevoie de SEO. Logica este una destul de simplă: ca să fim găsiți de motoarele de căutare! Iar pentru a demonstra cum se face SEO exemplific cu cazul unui jurist din Timișoara. Dau exemple cum se caută cuvintele cheie cele mai potrivite. Sugerez strategia de marketing… Citește așadar Optimizare SEO Timișoara. Studiu de caz

Creator de conținut. Texte unice ptr website si social media

Este secțiunea de tip creator de conținut. O pagină de tip landing și pe care o folosesc pentru a o trimite sau difuza pe rețelele sociale. Scrisă în HTML, deși este mică și se încarcă repede, conține foarte multă informație și este bine optimizată SEO. Se lucrează migălos la ea. Click pe link și vezi genurile mele de activități specifice de creator de conținut.

Prețuri servicii web: de la design la SEO și content writing

O pagină unde vedeți prețuri. Desigur că nu sunt foarte fixe, în funcție de complexitate și de durata contractului acestea pot varia. Dar sunt cuprinse majoritatea serviciilor pe care le ofer. Vezi prețurile

Oferta de web design 200 euro

Da, am o ofertă în care propun crearea unui site pentru o sumă modică. Să ceri 200 de euro pentru construcția unui site ar putea trăda ceva dubios, de proastă calitate. Și dacă mai spun că fac și SEO atunci toți sunt tentați să creadă că este o farsă. Dar nu este deloc așa, site-ul construit este perfect funcțional, iar SEO este pentru conținutul existent.

Conținutul din site este cel furnizat de client. Cu această ocazie, clinetul își va da seama ce înseamnă să scrii un text, să faci niște poze cu care să te prezinți în mediul online. Studiați toate detaliile ofertei de web design și SEO cu 200 de euro.

Materiale pentru download

Folder în care am depus materiale pe care le puteți descărca în mod gratuit. Toate sunt create de mine, de fapt am inclus chiar și un fel de CV care se referă la activitatea publicistică. (Aceasta este și explicația de ce sunt foarte devotat secțiunii de copywriting, scriu foarte ușor iar marketingul digital mi se potrivește ca o mănușă.) Accesați deci secțiunea cu materiale download cu tematica web design și SEO.