Serviciile și/sau produsele oferite de Bîtea Matei pfa se prestează sau comercializează numai în urma unor contracte stabilite între client și prestator. Pentru acestea va exista un contract, o înțelegere sau o descriere amănunțită.

Pentru produsele digitale sau serviciile prezentate în site pot exista descrieri detaliate care suplinesc existența unui contract. Acestea vor fi afișate în mod vizibil alături de butonul de plată. Prin efectuarea plății, clientul înțelege că a acceptat condițiile de calitate și plată ale serviciului/produsului.

Plata serviciilor/produselor

În site-ul 789.ro plata se face online cu card bancar prin intermediul procesatorului de plăți online EuPlatesc.ro. Aveți nevoie de un card de debit/credit eliberat sub sigla Visa, Maestro, Mastercard… De asemenea, mă puteți plăti prin transfer bancar.

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Plățile se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzactiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Politica de livrare și retur

Serviciul sau produsul pe care l-ați comandat de la mine va fi livrat în condițiile pe care le-am stabilit împreună printr-un contract, inclusiv prin descrierea acestuia de pe site și urmată apoi de efectuarea plății.

În caz de imposibilitate a plății cu cardul, la cerere, se poate plăti prin transfer bancar. Pentru aceasta va trebui să mă contactați, evident pentru a stabili detaliile.

În general serviciile și produsele mele sunt realizate digital. Așadar, în conformitate cu prevederile Art. 16 din OUG 34/2014, acestea nu se pot returna. Tocmai de aceea vă sfătuiesc să vă asigurați că ați înțeles bine serviciul sau produsul pe care îl achiziționați de la mine.

Clientul are obligația de a se asigura că fișierul electronic pe care îl descarcă poate fi citit de către software-ul pe care îl deține. În caz contrar, acestuia îi revine sarcina de a realiza compatibilitatea și actualizarea sistemului informatic de pe dispozitivul propriu. Asigurați-vă că puteți citi fișiere de tip pdf, că puteți vizualiza imagini sau pagini web, acestea fiind în general produsele și serviciile oferite.

În măsura în care clientul a primit un link de download valid, se consideră că Bîtea Matei pfa, prin intermediul site-ului 789.ro sau al unui subdirector al acestuia, și-a îndeplinit obligația de a presta serviciul.