www.789.ro  portofoliu  info  contact
web design magazin online
zoom button

Web design pentru magazin online de icoane si picturi bisericești

Despre partea de web design nu pot spune la acest site foarte multe. Practic este o formulă matematică. Site-ul este realizat cu un soft care operează o bază de date.

web design magazin online
zoom button

Am realizat acest site cu un soft al celor de la DBQwikSite, acum e cam vechi, nici nu știu dacă se mai folosește la construcția de site-uri. Aceasta este dovada faptului că nu merită să cumperi software pentru web design. Mai bine investești în propria ta educație și înveți să folosești platforme gratuite ca wordpress, opencart etc...

Când am construit acest site m-am gândit că e simplu de administrat pentru un utilizator obișnuit. Era un magazin online destul de simplu de lucrat cu el... Dar se pare că pentru cine nu se ocupă cu astea tot e dificil, am observat că nici cu wordpress nu se descurcă marea majoritate a clienților mei.

Site-ul a abundat în efecte flash, de fapt galeriile de fotografii erau toate cu așa ceva.

În ceea ce privește optimizarea SEO aș putea să spun că softul a permis destul de mult în acest sens. Partea proastă este că dacă nu știi SEO site-ul nu merge... Site-ul există și acum, este funcțional, nu mai știu cât de performant dar își face treaba.