Pledoarie pentru wordpress

wordpress-web-design

Care este cea mai bună soluție pentru un web design complet? Întrebarea asta mi-am pus-o mai mereu până în urmă cu vreo patru-cinci ani. Apoi, am ajuns la concluzia că la fel ca în orice este mai importantă perseverența și stabilitatea. Așa, am început să folosesc aproape doar wordpress-ul.

Textul de față este doar o introducere la stilul de web design oferit de wordpress, o introducere sumară, evident, cine dorește detalii să pună mâna să muncească.

Cred că pentru un webdesigner este foarte importantă persistența într-un anumit mod de lucru. E mai bine decât să sari tot timpul gardul, cum se spune. Asta nu înseamnă că nu ai voie să privești ce face vecinul.

Un alt mod de a ănvăța atât web design cât și SEO este să citești. Să caști gura și să privești la ce fac alții este poate cea mai prolifică metodă. Pentru că nu este nimic unic, sau prea puține lucruri sunt atinse de originalitate.

În lumea internetului, mai ales, caracterul de unicitate este atât de puțin dezvoltat… Pentru că este lumea copy-paste. Doar că unii recunosc, alții știu că sunt copiați, iar aproape toți vor pe gratis. În web design este la fel! Și eu copiez. Dar și învăț în același timp, altfel aș copia degeaba dacă aș face totul mecanic.

Citește așadar pe blogul meu: Cel mai bun web design: alege wordpress!